Charms som passer til armbånd. DIAsign har stort utvalg av smykker med charms, slik at du kan lage dine egne unike smykker. Velg mellom charms med ulike fine symboler, eller charms for å støtte en god sak.
Norsk smykkedesign

Smykkedesigneren bak DIAsign sin kolleksjon er norsk. Smykkene er først tegnet med penn og papir, før tekniske tegninger og produksjon.

Det enkle, elegante og tidløse preget kjennetegner hele kolleksjonen, som er bygd opp slik at man kan sette sammen sine egne unike smykker og budskap vevd bruk av charms.

ØNSKER DU SMYKKEDESIGN FOR DIN FORENING ELLER BEDRIFT?

DIAsign lager også smykker for andre foreninger, interesseorganisasjoner eller bedrifter. Ta kontakt for mer informasjon om dette.

 

Kvalitet

DIAsign sine smykker er REACH-godkjente, og følger alle nasjonale og internasjonale krav til smykker og smykkeproduksjon.

Smykkene er i rustfritt stål, som er belagt med sølv, gull eller rosègull.

Belegget er såpass tykt at det tåler gravering, hvis man ønsker personlig tekst på smykket i tillegg.

Generelt er smykkene av veldig god kvalitet, og tåler både dusjing og bading uten å falme i fargen eller miste belegg. De er fri for nikkel, så om du er sensibel på det vil du mest sannsynlig tåle smykkene.

Historien bak

Utvikleren av DIAsign, Anette, fikk selv Diabetes 1 lada i voksen alder. 

"Jeg er veldig glad i å danse salsa, og en kveld jeg danset fikk jeg ganske sterk føling. Jeg tror de fleste rundt meg trodde bare at jeg var overstadig beruset, og opplevde å bli sittende på et bord alene mens svetten silte, uten å være i stand til å tenke fornuftig. Tror mange trodde jeg var overstadig beruset. Etter denne episoden så jeg behovet for å ha et smykke med min diagnose.

Derifra kom ønsket om å designe diagnosesmykker selv, hvor det estetiske også skulle være slik at man har lyst å ha smykkene på seg.