Semikolon som symbol

I en tekst indikerer semikolon et lite opphold før man fortsetter å lese. Forfatteren kunne ha avsluttet setningen, men valgte å ikke gjøre det. 

Tanken bak symbolet er å støtte alle som har vært gjennom en tøff periode i livet, spesielt når det gjelder depresjon, angst eller selvmordstanker. Hensikten med smykket er også å stå opp mot fordommer rundt psykiske lidelser.

Jeg velger å fortsette min historie..

 

Kjøpe smykket

Om smykkene

Semikolon smykkene finnes i armbånd og charm.

Semikolon Armbånd er gullbelagt, og klassisk, tidløst design som passer alle. Baksiden av symbolet er blank, slik at du eventuelt kan legge til en gravering med noe personlig.

Semikolon charms kommer også gullbelagt, og kan festes med vanlig karabinkrok på andre smykker fra DIAsign, eller på egne smykker.

Du er forfatteren, og historien er ditt liv..

Se smykkene

Semikolon by Helene

Ideen til å lage smykkene kom i et møte med Helene. Hun har tatovert ett semikolon på håndleddet sitt, som en påminnelse om sin egen historie.

Vi ønsket å ta dette symbolet inn i DIAsign sin kolleksjon, for å fronte psykisk helse.

"Jeg valgte å tatovere semikolonet for å vise andre at jeg har kjempet min egne lange kamp, men at jeg har funnet min vei ut av det og at det alltid finnes en mulighet for alle" - Helene

Smykket passer til de som trenger det for eget håp og motivasjon om en bedre hverdag, men også til de som kjenner noen eller er nærmeste pårørende til noen som har det vanskelig.

Min historie ender ikke her..

Semikolon smykkene