Gründer med Diabetes 1 lada

Utvikleren av DIAsign, Anette, fikk selv Diabetes 1 lada i voksen alder. 

Her er hennes historie om hvorfor smykkene har blitt til:

"Da jeg foreløpig ikke bruker pumpe, bare daglige insulinsprøyter, syntes det ikke på meg at jeg har diabetes 1 lada.

Jeg er veldig glad i å danse salsa, og glemte å spise nok innimellom en kveld jeg danset på en salsaklubb. Det endte med en ganske sterk føling. Jeg tror de fleste rundt meg tenkte at jeg bare var overstadig beruset, og opplevde å bli sittende selvvalgt på et bord alene mens svetten silte, uten å være i stand til å tenke fornuftig. Dette gikk bra, men etter denne episoden så jeg behovet for å ha et smykke med min diagnose.

Jeg fant ikke selv noe jeg umiddelbart hadde lyst å kjøpe ved å sjekke hva jeg fant på markedet. Derifra kom ønsket om å designe diagnosesmykker selv, hvor det estetiske også skulle være slik at man har lyst å ha smykkene på seg.

Smykkene med sos og diagnoser har derfor et viktig, men diskrèt budskap. Ved å ha på seg et slikt smykke, håper jeg det kan være til hjelp for de som skulle få illebefinnende eller være hjelpetrengende til å få riktig hjelp raskere. Noen skjulte diagnoser kan også gi mer forståelse hos andre ved å bære et smykke.

Imens jeg designet smykkene, fikk jeg også stadig kommentarer fra venner og bekjente som ikke har en sykdom, at de også kunne tenke seg å kjøpe. Derfor kommer også smykkene uten budskap, rene omtankesmykker, samt at man kan kjøpe sett hvor det ikke er behov for diagnose eller sos på alle smykkene.

Jeg har også et ønske om å designe fine smykker hvorpå man ved å kjøpe et slikt smykke støtter en god sak. Et statement smykke som viser at du bryr deg.

Jeg jobber med dette, og håper å få på plass avtaler fortløpende."

 

Håper du liker DIAsign sine smykker!"

 

 Kontakte meg: mail@diasign.no