Verdens Diabetesdag - 14. november

by Diasign AS

Verdens diabetes dag ønsker å rette søkelyset på Diabetes i hele verden, og bidra til forebygging og bevisstgjøring. 14. november er fødselsdagen til Frederic banting, som var med på å oppdage insulinet i 1922.

 

Selv om diabetes er en så kjent sykdom som det er, merker jeg selv som diabetiker 1 lada, at de fleste tror motsatt av det man skal gjøre ved  f eks. føling.

Hva gjør man så hvis en diabetiker får føling:

De trenger sukker/ raske karbohydrater, altså ikke sette en sprøyte! En med diabetes setter sprøyter for å holde blodsukkeret stabilt og lavt. Det er faktisk insulin som holder oss i live. Likevel: Blir det for lavt må vi få det opp med sukker. I verste fall kan en diabetiker gå i koma og dø hvis ikke. 

Dette var mange alvorlige ord, men diabetes er en alvorlig sykdom, som må følges opp hver eneste dag. Ved riktig oppfølging kan man likevel leve et  liv med god livskvalitet og lenge. Jeg sitter her nå med kollegaen min Stine, vi har begge samme diagnose. Vi er glade og fornøyde i hverdagen, og lever fint med sykdommen.

Vi syntes likevel det er fint med en dag med fokus på diabetes, og ønsker å gi alle som kjøpe et smykke fra DIAsign en ekstra rabatt på 20%.

 

Bruk rabattkode "14NOV20". Rabatten varer frem til 19.november.

www.bydiasign.no

 

 

 

 

 


Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, og Googles personvernerklæring og vilkår for bruk gjelder.