Smykkekolleksjon for Dyrevernalliansen

by Diasign AS

Jeg har fått i oppdrag å designe en kolleksjon med smykker for Dyrevernalliansen.

Denne skal jeg presentere for de i morgen. Det er alltid så hyggelig å komme dit, de er så koselige og samtidig så profesjonelle. De skal ha et kjede og et armbånd, og charms med dyr som kan bygges på smykkene. Alt i alt et veldig givende og fint prosjekt med veldig gode hensikter. Jeg er veldig glad i dyr selv, så dette passer meg perfekt.

Etter det møte skal jeg i møte med mulig ny samarbeidspartner og nytt lager som er litt nærmere meg. Da blir det lettere å følge opp med tilpasninger, slik at alle som kjøper smykker av meg får en god opplevelse.

Siste møte i morgen er med en ung dame, som poster en del på Instagram. Jeg har innsett i min hektiske hverdag, som seriegrûnder og mange prosjekter, strekker ikke tiden til helt til sosiale medier (og det er kanskje ikke heller min sterkeste side) Bør vel få i gang en Tiktok-konto også!

Så- alt i alt, en spennende dag i morgen. For de som vil følge- jeg oppdaterer etter møtene : )

 

Anette

 


Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, og Googles personvernerklæring og vilkår for bruk gjelder.