Fotoshoot og lansering av Semikolon-smykkene

by Diasign AS

Jeg syntes Helene på bildet er så vakker. Hun har også en vakker historie- og hele livet foran seg.

Det var i et møte med Helene ideen om semikolon smykket kom. Hun skulle vise meg smykkene hun hadde på seg - og da så jeg samtidig at hun hadde tatovert semikolon på håndleddet sitt.

Jeg visste ikke da hva det symboliserte, spurte, og ble rørt av det viktige budskapet. Slik ble semikolon-smykkene byHelene til.

ET SYMBOL FOR Å FRONTE PSYKISK HELSE

I en tekst indikerer semikolon et lite opphold før man fortsetter å lese. Et semikolon kan symbolisere det å gå gjennom en tøff periode, som hvis man sliter med depresjon, angst eller selvmordstanker.

Smykket symboliserer en følelse av håp, og et symbol på å bekjempe depresjon, selvmord, avhengighet eller selvskading. Man kan kjempe mot disse psykiske lidelsene, og jobbe mot bedre mental helse. Alle som lider av en psykisk sykdom eller en mental tilstand som får dem til å slite (angst, depresjon, bryte med en partner med store smerter, tap av en kjær, etc.) blir oppmuntret til å se videre.

Ved å få eller bruke få et semikolon-smykke, symboliserer det valget om å fortsette å leve, å kjempe for og for livet.

Smykket kan derfor brukes som et symbol fordi de har hatt eller har det vanskelig selv, andre fordi de har hatt eller har en venn eller familiemedlem som sliter eller har slitt psykisk. 

Hensikten med smykket er også å stå opp mot fordommer rundt psykiske lidelser.

Smykket er kun produsert i et lite opplag nå i første omgang. Kun 120 armbånd, og 120 charms til å hekte på egne smykker, gullbelagt.

 

#brydeg #semeg

 

 

 

 


Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, og Googles personvernerklæring og vilkår for bruk gjelder.